Voorstelling

Voor Kim Dèrvan is de realiteit een illusie en magie zijn passie!

Kim Dèrvan werd geboren als goochelaar. De goochelmicrobe werd hem met de paplepel toegediend vermits zijn ouders het goochel duo Alfred & Trix vormden en zowel nationaal als internationaal hoge toppen scheerden met hun duiven en illusie acts.
Sinds zijn 8 jaar stond Kim reeds mee op het podium tijdens de illusie shows van zijn ouders. Assistente laten verdwijnen en verschijnen, door midden zagen, … niets had nog geheimen. Tijdens deze periode kwam Kim in de goochelwereld in contact met de grootste goochelaars van die tijd. Net als zijn vader gaven zij hem ook goede raad die Kim tot op heden nog steeds tijdens zijn optredens hoog in het vaandel draagt zoals “Respecteer je publiek want hun tijd is het kostbaarste wat zij jou kunnen bieden.”, “Iedereen kan een trucje vertonen maar enkel goochelaars vertonen wonderen!”, …

Tijdens zijn studentenjaren hield de goochelmicrobe zich op de achtergrond.
Op zijn 20ste vond hij het tijd om de draad opnieuw op te pikken. Kim specialiseerde zich in de meest verbazingwekkendste vorm binnen het goochelen nl. Close-up Magic.
Gesteund door de technische kennis van zijn vader Alfred begon Kim de wereld van de vingervlugge kaart- en muntenmanipulaties te ontdekken.
Na een paar jaar van intensieve training van zowel de klassieke technieken van grootmeesters als Dai Vernon, Slydini, J.B. Bobo,… alsook de nieuwste technieken binnen het close-up goochelen vond Kim het tijd om zijn magie los te laten op het publiek.
Reeds tijdens zijn eerste optreden wist Kim het publiek te verwonderen met zijn dynamische presentaties, humor en natuurlijk de meest verbazingwekkende moderne close-up illusies.
Vergeet de oubollige goochelaar die een konijn uit zijn hoed tovert!
Kim Dèrvan neemt de magie mee naar de 21ste eeuw!

E-mail : info@kimdervan.be
Website Kim Dèrvan – Magical Entertainment