Voorstelling

PFLA5-Alfred-en-Trix5

Email Alfred & Trix
Website Alfred & Trix

Lid vanaf 1974
Penningmeester v/d Lucky Ring

Op zijn tiende levensjaar kreeg hij de microbe van de magie te pakken en werd hij lid van de Brusselse club voor jongeren (FISM).   Toen hij 15 jaar oud was gaf Alfred, in zijn eigen gemeente, zijn eerste goochelshow op groot toneel.  Vanaf dit ogenblik was er een nieuwe goochelaar opgestaan. Na jaren ontmoette hij zijn toekomstige vrouw en een nieuw duo werd geboren “ALFRED & TRIX”. Samen vertoonden zij hun speciale goochelacts en illusies niet alleen in België, maar ook veel in het buitenland  (Munchen, Berlin, Lissabon, Amsterdam,  Londen, Blackpool…).
Zij verschenen dikwijls op verschillende TV zenders en zijn nog steeds graag geziene gasten op magic conventions.  Alfred & Trix wonnen samen meerdere Internationale prijzen met hun bekende duivennummer “Turtuliana”.
Naast de toneeloptredens heeft hij zich ook gespecialiseerd in Close-Up Magic, waarbij de toeschouwers  er met de neus opzitten en er toch nog niets van begrijpen. Kleine wonderen te bekijken van dichtbij. Hilariteit verzekerd.

;

;