Voorstelling

jeje2

Email JéJé Magic

Website JéJé Magic

Lid vanaf 2011.

Sinds het krijgen van zijn eerste toverdoos voor zijn 6de verjaardag, is Jéjé Magic bezeten door de magie-microbe. Wat  eerst een banaal cadeautje leek is heden uitgegroeid tot een levenslange  fascinatie voor de kunst van de magie, illusionisme en mentalisme.

Eerst een leuke hobby, nu een passie waar Jéjé  Magic zijn (bij)beroep van heeft gemaakt.

Over de jaren heen is het van trucjes uitvoeren  voor familie op feestjes en het oppervlakkig bezig zijn met basic magic,  geëvolueerd naar het professioneel aanbieden van magical entertainement op maat  van de klant, dit mede door het groeiende succes en de interesse in zijn  omgeving alsook door zijn talent en onontbeerlijke fingerspitzengefül.

Naast het optreden voor  allerhande feesten zoals bruiloften, recepties, diners, communies,  verjaardagen, bedrijfsfeestjes, buurtfeesten, ed meer heeft Jéjé Magic tevens  allerhande evenementen op zijn palmares staan: Woestijnvis, Ketnet, Philip  Geubels, leadzanger Charles van The Magical Flying Thunderbirds , Carré en tal  van charity events zijn slechts enkele van zijn klanten.

Jéjé Magic staat garant voor een betoverende  show waar close-up magic, mentalisme en illusionisme zijn specialiteit is en  waar zelfs een kinderprogramma hem niet vreemd is!